Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Trenirajte pametnije uz Huawei Watch GT 5 – vaš novi sportski saveznik je stigao

Korisnici su odavno prepoznali značaj sportskih režima Huawei Watch GT serije, da bi sada, uz potpuno novu GT 5 seriju, dobili profesionalnije i naučno utemeljenije iskustvo praćenja sporta. Huawei Watch GT 5 podržava preko 100 sportskih režima koji pokrivaju širok spektar aktivnosti, uključujući i neke zahtevne sportove kao što su golf, ronjenje, biciklizam na otvorenom i trčanje.   Usavršite svoje golferske veštine  Zahvaljujući Huawei Watch GT 5 Pro modelu, ljubitelji golfa od sada mogu jednostavno i autonomno vežbati i poboljšavati svoje golferske veštine. Dodatna pogodnost kada je u pitanju ovaj sat je Driving range opcija uz koju korisnik samostalno bira režim dometa, zahvaljujući automatskom beleženju brzine, tempa i vremena zamaha.

Tako, ako ste početnik, možete učiti iz demonstracija držanja i okretanja palice koje pruža Huawei Watch GT 5 Pro, a sve što treba da uradite jeste da izaberite najudobniji hvat i počnete sa vežbanjem. Naknadno možete pregledati statistiku zamaha, performanse i osnovne pokazatelje tela direktno na satu, što će vam u velikoj meri omogućiti da postepeno unapredite svoje golf veštine.

Snimite svaki zaron Ronjenje spada u red najintrigantnijih, ali i najopasnijih sportova. Zato saveznik poput GT 5 serije pametnih satova može biti od velike koristi, kako na nivou sigurnosti, tako i u pružanju praćenja dodatne fizičke aktivnosti. Huawei Watch GT 5 Pro podržava slobodno ronjenje do 40 metara. Tokom ronjenja možete pokrenuti ili pauzirati tajmer pritiskom na krunicu, ili pak rotirati je da biste videli informacije u realnom vremenu kao što su dubina, trenutna gustina vode, vreme pod vodom, temperatura i pravac kretanja.

Takođe, prilikom treninga zadržavanja daha možete koristiti trening apneje i test apneje pre nego što aktivirate režim slobodnog ronjenja. U treningu apneje možete izabrati trening tolerancije CO2 ili hipoksični trening za vežbanje. Omogućeno je i dodavanje, uređivanje ili brisanje vremena disanja i zadržavanja daha za svaki set da biste kreirali prilagođeni plan treninga. Kada se pokrene, Huawei Watch GT 5 Pro će snimati vaše faze daha i zadržavanja daha u skladu sa vašim planom, dok će takođe snimati i podatke o pulsu i SpO2 tokom treninga.

Praćenje performansi na svim nivoima

Biciklizam na otvorenom i trčanje na stazi često zahtevaju nošenje različite opreme. Huawei Watch GT 5 omogućuje korišćenje manje uređaja za snimanje više podataka o vežbanju i stanju tela zahvaljujući mnogobrojnim funkcijama profesionalnog monitoringa za biciklizam i trčanje na otvorenom.

Pratite brzinu, razdaljinu i vreme u realnom vremenu, kao i status svog tela preko otkucaja srca i potrošenih kalorija. U režimu Trail Run, Watch GT 5 prikazuje ključne podatke kao što su puls, razdaljina, trenutna lokacija, tempo i vreme na glavnom ekranu, koristeći precizne algoritme. Prevlačenjem nadole možete pristupiti metrici visine, vertikalne brzine, zone intenziteta i zasićenosti krvi kiseonikom.

Bilo da ste početnik koji samo želi da prati svoje dnevne vežbe ili strastveni sportista koji traži performanse profesionalnog nivoa, Huawei Watch GT 5 serija definitivno može da zadovolji sve vaše potrebe.  

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela